BarackAttack.blogg.se

2014-08-30
20:20:00

Halva VVS:en och all väggpanel på plats

Nu har vi monterat vår nya säng och premiärsovit i vår Barack som just nu testar det nya namnet "Långebo", vi får se om det fastnar. Katterna har flyttat in och trivs i den långsmala kåken som är perfekt att jaga bollar i!
 
Två dagars jobb, fredag och lördag, fredagen fick Daniel jobba ensam på eftermiddagen då Åsa drog med syster och mamma på Spa. 
 
Kan verkligen rekommendera Åkerblads Spa i Tällberg, vi har redan planerat in ett nytt besök


Samma dag kom VVS Stickan och fixade första delen av VVS arbetet. Daniel fick mest agera hantlangare och sedan åka och fylla på med mer virke. Innan Åsa, syster och mamma hade hunnit hem hade Daniel fått upp de sista reglarna i groventrén.
 
VVS rör





 
Bästa maskinen ever, tycker i allafall Åsa

Lördagen tog vi lite sovmorgon, jagade efter tomtgränser och samarbetade sedan på högsta nivå. Därmed blev alla väggar i vardagsrummet klara. Väggpanelen är på plats och den vägg som ska bli bokhyllevägg har vi förberett och nu är alla OSB skivor på plats där. Vi har måttat väggarna, nu måste vi bestämma om det blir IKEA:s Billy bokylllor eller om vi ska platsbygga a la Ernst. Ja, a la Ernst, för att Åsas syster gav tips om just platsbyggda bokhyllor i ett av Ernst program och vi fick jättebra inspiration där. Den där Ernst "asså".
 
Sista väggen i vardagsrummet, före


Sista väggen i vardagsrummet, efter (snyggt va?!)