BarackAttack.blogg.se

2015-04-13
23:49:19

Hektiskt helg med satsning på gästrummet

En helt vanlig helg till bredden fylld med arbete och ärenden. Åsa fick sova ut lördag morgon medan Daniel och Åsas pappa åkte till tippen och brädgården. Väl hemma var det en del som behövdes lastas av, gips, osb och panel. Under tiden som vi lastade av fick katterna njuta av att vara ute en stund.




Sedan iväg mot stora möbeljättens varuhus för inhandling av gästsängar, hyllor och möbler till groventren. Det är en resa på en timme enkel väg så det blev en del bilresande under lördagen. Väl hemma var vi bjudna på inflyttningsfika hos nya grannarna. 

De nya grannarna bor rakt över sjön och hade redan tagit sig ett dopp i år, 4,5 grader varmt i vattnet, brrrr! 



Väl hemma från fika började vi arbeta med gästrummet, på olika håll. Åsa målade hyllor o konsoler medan Daniel fixade klart de sista väggarna i gästrummet och spacklade inför målning. Det blev en sen kväll, framförallt för Daniel som höll på lite längre än Åsa.

På söndag, upp hyffsat tidigt och full fart. Åsas mamma hjälpte till med att få upp väv på väggen i gästrummet och sätta dit de sista kakelplattorna i köket. Daniel fortsatte med väggarna i sovrummet och sedan satte vi gemensamt tänderna i att göra om några ikeamöbler till groventrén. Där saknas ännu en del hyllor och värmegolv/klinker, men nu finns åtminstone hatthylla och skohylla.

Groventren innan


Efter


Efter

Vi hann inte riktigt klart i gästrummet men Åsas mamma ryckte in och målade på sin lediga måndag ❤️👍 stort stort TACK!

Nu dröjer det ett par-tre veckor innan vi är på plats igen, då tillsammans med gäster (Elin och Jason), det ser vi fram emot!

Uppdatering 14 april:
Nu har vi varit på ultraljud och fått veta att bebis därinne mår kanoners. Dessutom ett besked om kön. Sååå visade baking soda test rätt?!


Det visade feeeel, vi ska få en GRABB, 👍😊❤️