BarackAttack.blogg.se

2014-10-27
18:10:00

Svisch svisch så är helgen förbi...

....så känns det TROTS att vi tagit en extra dag ledigt. Den här helgen har Åsas föräldrar varit på plats och alla har jobbat väldigt hårt. Dessutom har de servat oss med alla måltider vilket varit mycket lyxigt och uppskattat (& gott). Åsas föräldrar har haft ved att arbeta med, Daniel ryckte in och hjälpte till med att fälla två träd. Då blev det ännu mer ved att kapa och klyva. 
 
Watson njuter av stunderna i dalabyn
 
I veckan har vi varit på shoppingtur och nu hade vi med oss kakel samt klinker m tillbehör och värmeslingor till golvet i groventrén samt lite annat smått o gott!
 


Vi inledde helgen med att hänga på låset på den stora möbeljättens butik, vi skulle lämna tillbaka några saker och givetvis köpa lite nytt också. Sedan åter i dalabyn och börja jobba. Åsas mamma har hjälpt oss i Långebo med att slipa spackel, limma upp väv, måla och tapetsera. Så nu är all tapet på plats och en stor del av köket är målat!
 

 



 
Vägg innan helgen
 
Vägg efter helgen
 
Vägg innan helgen


Vägg efter helgen 


Snyggt?!
Åsa är orolig över att vi ska tröttna på tapeten men den ger liv till rummet och härliga färger!

Nu är även allt golv på plats. Vi la klart den sista snutten och det bråkade en del så det tog lite tid.
 
Innan
 
Innan denna helg


Efter helgen

Vi har även gjutit klart golvet i groventrén.
 
Innan


Efter


Daniel har även påbörjat monteringen av skjutdörren. Det innebar ett till besök på brädgården, tidig måndag morgon. Den hoppas vi bli klara med nästa helg, likaså bokhylleväggen!
 

Nästa vecka installeras elen. Efter det kan vi sätta upp alla lampor vilket vi längtar efter. Veckan därpå ska luft-luft pump och vvs på plats. 
 
Vi lämnade "några" instruktionslappar till elektrikerna 😉

Nu hem och jobba 3 1/2 dag, sedan far vi upp igen.