BarackAttack.blogg.se

2016-01-16
22:07:45

En härlig månad i dalaskogen till ända

I år har vi haft en lång härlig ledighet tillsammans i dalaskogen, vi kom upp den 19 december och åker hem igen i morgon den 17 januari. Daniel har varit hem en sväng och jobbat men nu åker vi hem och kommer inte upp igen förrän om fjorton dagar.

Så vad har hänt i huset under tiden, med renoveringen. 

Dusch/toalett
Målet var att börja med dusch/toaletten i september och bli klar senast i oktober. Riktigt så smidigt gick det inte. Vi hade tur och fick möjligheten att anlita en snäll plattsättar-morbror, och som vanligt har elektriker-Micke varit på plats. Även snickar-Bjørnar och rörmokar-Rickard har varit här och jobbat. Vi har egentligen bara rivit själva inne på toaletten, allt byggande har vi haft hjälp med den här gången. Tapeten har Åsa och Åsas mamma satt upp.
Vi var utan vatten de första fem dagarna av vår ledighet, och duschen blev först klar i mellandagarna, MEN, nu är allt klart och åh så nöjda vi är. Det som saknas nu är någonstans att hänga handdukar, men det är på G.

Inspirationsbilden vi hade innan

Innan


Innan


Innan

Innan


Efter

Efter

Efter

Sedan har vi även satt taket i sovrummet och hallen också.
 
Sovrummet
Innan

Efter

Innan

Efter

Hallen
 
Innan


Efter

Innan

Efter

Innan

Efter

Vi har en del kvar i hallen, spackla klart, sätta upp väv, måla och tapetsera. Sedan ska hallmöbler på plats, element och klinker. Men vi måste ju ha något att göra nästa gång vi kommer upp 😊

Julen var snöfattig men sedan har det kommit både snö och massor av minusgrader. I natt och idag har det växlat mellan 25-30 minusgrader, brrrr!












Vi avslutar med det som tar det mesta av vår tid och ork men som såklart får göra det, ❤️ Hannes ❤️, som nu hunnit bli 4 1/2 månad.